Tiranë, punonjësi rrëzohet dhe dëmtohet në punë, procedohen inxhinieri i firmës dhe kontraktori

Nga Rrjeti

Tiranë, punonjësi rrëzohet dhe dëmtohet në punë,

46-vjeçari  A.A., inxhinier në një firmë dhe 49-vjeçari B.D., kontraktor i punimeve të kësaj firme, janë proceduar penalisht, pasi është dëmtuar një punonjës.

Sipas policisë është  M.Gj 38-vjeç është rrëzuar dhe për pasojë është dëmtuar. 38-vjeçari ndodhet në spital në kujdesin e mjekësve.


Informacion- Specialistët për Hetimin e Krimeve në Komisariatin e Policisë Nr. 1 proceduan penalisht shtetasit A. A., 46 vjeç, inxhinier në një firmë, dhe B. D., 49 vjeç, kontraktor i punimeve të kësaj firme, pasi në firmën ku punojnë, është rrëzuar dhe si pasojë është dëmtuar punonjësi, shtetasi M. Gj., 38 vjeç, i cili ndodhet në spital, nën kujdesin e mjekëve.

ME TE LEXUARAT