Merri lajmet e fundit direkt, aplikacioni zyrtar Lajmifundit.al ne App Store dhe PlayStore

Nga Rrjeti

Merri lajmet e fundit direkt, aplikacioni zyrtar Lajmifundit.al ne App Store dhe

Lajmifundit.al tashme prej muajsh ka hedhur online aplikacionin zyrtar ne App Store dhe PlayStore pas nje serie testimesh dhe pergatitjesh per te ofruar nje eksperience sa me pozitive perdorimi tek lexuesit tane.

Tashme Aplikacioni eshte i disponueshem dhe mund te shkarkohet:

Ne App Store per pajisjet IOS

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Ne PlayStore per pajisjet Android

Ecuria e deritanishme eshte shume pozitive nderkohe qe aplikacioni po shkarkohet ne te gjitha pajisjet.

Ne morine e produkteve te tilla ne boten online, Aplikacioni zyrtar i LajmiFundit.al ka disa vecori te certifikuara per te cilat ja vlen te shkarkohet:

1 - Se pari eshte nje Aplikacion i certifikuar me te gjitha kerkesat e App Store dhe PlayStore.

2- Eshte aplikacion i sigurt, i identifikueshem me portalin LajmiFundit.al qe eshte online prej vitit 2009 e ne vazhdim si nje nga mediat e para online ne vend dhe me jetegjatesi te konsiderueshme.

3 - Aplikacioni permban vetem lajme te verifikuara nga stafi i Lajmifundit.al, ku informacionet i permbahen rregullave strikte te gazetarise nderkombetare.

4 - Aplikacioni ju dergon njoftime per lajmet kryesore, ato me te rendesishmet dhe ekskluzive te Lajmifundit.al duke ju mbajtur te informuar edhe kur nuk jeni duke shfletuar faqen web.

5 - Aplikacioni eshte ndertuar me kujdesin maksimal dhe vendosmerine per ta mbajtur te paster nga reklamat e cfaredo lloji qe mund te veshtiresonin navigimin e lexuesve dhe perkeqesonin eksperiencen e perdorimit.

6. Duke instaluar aplikacionin, ju beheni perdorues te tij dhe ne, mirepresim komentet, kritikat dhe keshillat tuaja me qellimin per ta mbajtur ne permiresim te vazhdueshem per te ofruar nje produkt me standard te larte. 

7. Duke e instaluar ne adresat e vendosura me lart ne kete postim, ju perdorni aplikacionin zyrtar te Lajmifundit.al i cili nuk ka asnje aplikacion apo faqe tjeter pervec Lajmifundit.al dhe aplikacioneve zyrtare, pavaresisht tentativave dashakeqe dhe jo profesionale per imitimin e emrit, logos apo aplikacioneve tona.

#applajmifundit #aplikacionilajmifundit #lajmifundit #lajmifundit.al #lajmetefundit #lajmiifundit #appzyrtar #lajmifunditplaystore #lajmifunditappstore

ME TE LEXUARAT