Lajmi Fundit
LajmiFundit, Portal me Lajme nga Shqiperia
Browsing Category

Kosova – Rajoni

Lexoni lajmet e fundit shqip nga Kosova dhe Rajoni në kohë reale të sjellura nga gazetarët tanë në terren. Lajmi i fundit lexohet vetem tek Lajmi i Fundit .

Lajmi i Fundit është një media kombëtare e pavarur me lajmet e fundit nga Shqiperi dhe Kosova.

E themeluar në Qershor të vitit 2009, duke patur që në fillim të tij, një objektiv të qartë, për të qenë portali i të gjithë shqiptarëve përmes: informimit, argëtimit dhe edukim.

Media jone e gjitha fushave vjen online ne kohe reale, ne menyre te pavarur duke u plotesuar e perditesuar me informacione minute pas minute.

Ne jemi përpjekur ta realizojmë dhe të transmetojmë ditë pas dite, me profesionalizëm dhe cilësi të gjitha lajmet ne 24 orë.

Tashmë konsiderohet si një nga mediat më të rëndësishme dhe më të ndjekur në vend dhe në hapësirën mbarëshqiptare.