Shpërthen bomba e luftës II Botërore në Britani, zhurma dëgjohet disa kilometra larg

Bota

Shpërthen bomba e luftës II Botërore në Britani, zhurma

Një bombë e Luftës së Dytë Botërore e zbuluar në Exeter të Anglisë, u shpërthye nga ekipet e deminimit, ndërsa shpërthimi i kontrolluar është dëgjuar disa kilometra larg.

Per shkak te rrezikut Policia ka bllokuar lagjet e banuara dhe mbi 2.600 shtëpia janë evakuuar në Glenthorne.

Shpërthimi është bërë nga ekipet e deminimit të ushtrisë mbretërore.

Pamjet e shpërthimit janë publikuar nga media të shumta në Angli.

 

ME TE LEXUARAT