Shkuan në varrim, i gjithë fshati preket nga koronavirusi, autoritetet bllokojnë edhe rrugën

Bota

Shkuan në varrim, i gjithë fshati preket nga koronavirusi, autoritetet

Prej më shumë se një viti bota është nën “kthetrat” e Covid.
Për shkak të pandemisë cermonitë mortore dhe dasmat zhvillohen me një numër të kufizuar qytetarësh. Por nuk ka ndodhur kështu në Turqi, banorët e lagjes Taşonu në qytezën Arakli kanë marrë pjesë masivisht në një varrim. Pak ditë pas varrimit më shumë se 22 pjesmarrës kanë rezultuar pozitiv me Covid.

Kjo ka bërë që autoritetet të bllokojnë zonën në fjalë. Ata kanë hedhur dhe masiv në rrugë duke bërë të pamundur kalimin e automjeteve.

ME TE LEXUARAT