Papa Françesku: Emigrantët janë viktimë e dhunës së njerëzve të pushtetshëm

Bota

Papa Françesku: Emigrantët janë viktimë e dhunës

Papa Françesku ka kthyer vëmendjen të situata e emigrantëve.

Ai është shprehur se emigrantët janë viktima të dhunës së njerëzve të pushtetshëm, dhe se janë të detyruar të përballen me shumë padrejtësi.

“Edhe sot shumë nga vëllezërit tanë dhe shumë nga motrat tona janë të detyruar të jetojnë të njëjtën padrejtësi dhe vuajtje. Shkaku gjithmonë mbetet arrogance dhe dhuna e të fuqishmëve”, ka thënë me tej ai.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Më herët Papa Françesku ka ngritur shqetësim situatën epidemiologjike , duke kërkuar që njerëzit të bëhen më bashkëpunues dhe të ndihmojnë njërit-tjetrit për të përballuar se bashku ngjarjet e vështira.

ME TE LEXUARAT