Mban të atin 12 orë mbi supe për t’i bërë vaksinën, sakrifica prekëse e të riut indigjen

Bota

Mban të atin 12 orë mbi supe për t’i bërë

Gjashtë orë për të shkuar dhe po aq për t’u kthyer.

Tawi, një 24-vjeçar indigjen, ka mbajtur mbi supe babanë e tij me aftësi të kufizuara për të bërë vaksinën.

Ai ka përshkruar në këmbë pyllin tropikal të Amazonës, mes përrenjve, shpateve dhe terrenit të vështirë, për t’i siguruar të atit një vaksinë anti-COVID.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Pamja daton në vitin 2021, kur të dy morën dozën e parë të vaksinës.

ME TE LEXUARAT