Hoteli me "krahë" që do të akomodojë 5 mijë persona pa u ulur kurrë në Tokë, ja si duket

Teknologji

Hoteli me "krahë" që do të akomodojë 5 mijë

A është një “zog” apo avion? “Sky Cruise Hotel” është ende një koncept por mund të bëhet hoteli i parë në botë që fluturon.

Hoteli me energji bërthamore mund të akomodojë deri në 5 mijë persona.

Përmban qendra tregtare, palestra, pishina, restorante, kinema dhe madje edhe një teatër.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Hoteli me "krahë" që do të akomodojë 5 mijë

Madje, mund të mbahen dhe dasma në pjesën e sipërme të avionit.

Megjithatë, më e pabesueshmja është se është me energji bërthamore – që do të thotë se “ushqehet” nga një reaktor me shkrirje në bord, kështu që nuk do t’i duhej kurrë të ulet për t’u furnizuar me karburant.

Hoteli me "krahë" që do të akomodojë 5 mijë

Al-Ghaili thotë se ky koncept përfaqëson të ardhmen e transportit dhe do të fluturojë 24 orë në ditë.

 

ME TE LEXUARAT