Ulje rekord e temperaturave, -16 gradë në Dibër, rrugët bllokohen nga dëbora

Aktualitet

Ulje rekord e temperaturave, -16 gradë në Dibër, rrugët

Ne zonat e thella te qarkut te Dibres, temperaturat shenojne -16°c .

Njesia Lur eshte e bllokuar nuk levize drejt Peshkopise por vetem nga Rresheni, pasi lartesia e bores vjen nga 30 deri ne 50 cm. Po keshtu ka probleme edhe ne njesin Sllov , Zall-Reç keto njesi jane e te bllokuara nga prezenca e akullit dhe bora.

Probleme ka dhe njesia Kalaja e Dodes , disa fshatra te izoluara, probleme ka edhe ne zonen e Kollobordes si Trebishti dhe Ostreni. Ndersa rruga nacionale nga Peshkopia derjt Tiranes levizet pa problem. Kukes -Peshkopi levizet vetem me zinxhir.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Ura e Çerenecit-Librazhd levizet me zinxhir.

Rruga e Arberit eshte e kalushme. Persa i perket mungeses se energjise elektrike njesia Lur, Zall-Reç, Sllov, mungon energjia elektrike prej 24 oresh. Nje pjese e qytetit te Peshkopis ka munges te ujit te pishem nga ngrica.

ME TE LEXUARAT