Trupat shqiptare në AKSION, nisin stërvitjen intensive në Letoni (FOTO)

Aktualitet

Trupat shqiptare në AKSION, nisin stërvitjen intensive në Letoni

Trupat shqiptare kanë zhvilluar një stërvitje për përdorimin e armëve të vogla.

Mesohet se kjo stervitje  do i ndihmojë edhe në zotërimin e armëve të tyre të shërbimit.

Stërvitja është mbajtur në shtetin e  Letonisë. ndërsa prezenca e NATO-s në shtetin baltik ka ndarë edhe fotot e ushtarëve shqiptare e jo vetem.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Trupat shqiptare në AKSION, nisin stërvitjen intensive në Letoni

"Kohët e fundit, trupat shqiptare kryen një stërvitje armësh të vogla për të vazhduar zotërimin e armëve të tyre të shërbimit, në mënyrë që të përgatiten për të ndalur dhe mbrojtur”, shkruhet krahas fotove.

ME TE LEXUARAT