Temperaturat e larta dhe qirinjtë e ndezur, varrezat e Gjirokastrës përfshihen nga flakët

Aktualitet

Temperaturat e larta dhe qirinjtë e ndezur, varrezat e Gjirokastrës

Varrezat publike në Gjirokastër janë përfshirë nga flakët pasditen e kësa të premte.

Shkak mendohet të jenë bërë temperaturat e larta si dhe qirinjtë që të afërmit lenë pranë varrezave.

Kjo është kthyer në një problematikë të vazhdueshme në zonën e Gjirokastrës.

Fatmirësisht zjarrëfikëset ndërhynë në kohë për të shuar flakët duke evituar përhapjen e saj në pjesë të tjera të varrezave.

ME TE LEXUARAT