Tejkalim shpejtësie dhe parakalime të gabuara, ‘Rrugorja’ në Shkodër gjobit mbi 1900 shoferë!

Aktualitet

Tejkalim shpejtësie dhe parakalime të gabuara, ‘Rrugorja’

Mbi 1900 drejtues mjetesh janë gjobitur nga policia e Shkodrës gjatë 2 javëve të fundit në kuadër të kontrolleve të shtuara nga policia rrugore me qëllim parandalimin e aksidenteve.

Gjithashtu, janë arrestuar 2 drejtues mjetesh dhe janë vënë nën hetim 10 të tjerë për veprën penale “Drejtimi i mjeteve në mënyrë të parregullt”.

Ndërkohë konkretisht, sa i takon gjobave të vendosura:

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

•Janë ndëshkuar 965 drejtues mjetesh, për qarkullim me shpejtësi tej normave të lejuara;

•Janë ndëshkuar 34 drejtues mjetesh, për parakalime të gabuara;

•Janë ndëshkuar 11 drejtues mjetesh, për përdorim të celularit, gjatë drejtimit të mjetit;

•Janë ndëshkuar 14 drejtues motomjetesh, për mosvendosje të kaskës mbrojtëse;

•Janë ndëshkuar 39 drejtues automjetesh, për mosvendosjen e rripit të sigurimit;

•Janë ndëshkuar 894 drejtues automjetesh, për ndalim ose pushim të automjetit, në kundërshtim me sinjalistikën rrugore.

 

ME TE LEXUARAT