Qyetarët sfidojnë Covid-19 dhe dynden në plazh, Durrësi bllokohet nga trafiku

Aktualitet

Qyetarët sfidojnë Covid-19 dhe dynden në plazh, Durrësi 

Moti i mirë në vend ka tërhequr një numër të madh qytetarësh nga Tirana dhe Kosova, duke sjellë probleme në trafik. Mësohet se në zonën e plazhit të Durrësit, makinat kanë pushtuar rrugën duke e bërë kalimin për urbanet shumë të vështirë.

Kjo situatë kështu, tregon gjithashtu se Covid-19 nuk i frikëson qytetarët, duke anashkaluar shifrat nga armiku i padukshëm dhe të gjejnë ngushëllim në plazh.

ME TE LEXUARAT