U mori jetën 8 kusherinjve, se imagjinoni se ç’po ndodh me Ritvan Zykajn

Aktualitet

U mori jetën 8 kusherinjve, se imagjinoni se ç’po ndodh me

Ritvan Zykaj, i njohur ndryshe me pseudonimin “mostra e Selenicës”, të cilin e “fitoi” kur vrau me breshëri kallashniko vi 8 të afërmit e tij por vuan dënimin në burg. Ndryshe nga të dënuarit e tjerë,

Zykaj është harruar nga familja e tij, e cila nuk ka shkuar kurrë për ta takuar në ambientin e vuajtjes së dë ni mit. I vetmi që e ka takuar një herë të vetme, ka qënë i vëllai.

Në ditët e para të burgosjes së tij, gardianët e burgut flisnin për sjellje të çuditshme të të riut, i cili kishte nisur të lexonte dhe libra, por mbrapsht. 

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Gardianët thonë se 26-vjeçari nuk ka asnjë ndryshim. Por tani nuk e refuzon më ushqimin, dhe nuk del rregullisht në ajrim.

Tanimë ata dëshmojnë se i riu lexon libra fetarë. Por ka pasur edhe raste që zgjohet gjatë natës dhe flet me vete.

“Ka raste, kur gjatë natës ngrihet dhe flet me vete. Sjellja e Ritvanit nuk është shumë e çuditshme, edhe pse e kemi më shumë në vëmendje për shkak të llojit të krimit të kryer.

Na ndodh shpesh që t’i blejmë ndonjë paketë cigare, sepse është i vetmi i burgosur që nuk ka asnjë vizitor, ose i japim ndonjë rrobë nga ato që në shtëpitë tona nuk i përdorim” – tregon gardiani.

ME TE LEXUARAT