Paralizohet qarkullimi i mjeteve në Bulqizë, trashësia e borës arrin 10-20 cm!

Aktualitet

Paralizohet qarkullimi i mjeteve në Bulqizë, trashësia e

Reshjet e borës kanë vijuar kanë vijuar me intensitet të lartë edhe gjatë mesditës së sotme duke sjellë vështirësi në qarkullimin e rrugëve.

Aktualisht trashësia e dëborës ka arritura nga 10 deri në 20 centimetra në zonat e thella të njësive administrative Martanesh, Zerqan, Ostren, Trebisht.

Ndërsa në qytet trashësia e borës ka arritur deri në 5 centrimetra. Policia bën thirrje drejtuesve të automjeteve që transportojnë minatorët drejt Zonës D,Martanesh, si dhe Tërnovë të përdorin zinxhirë pasi trashësia e borës ka arritur deri në 20 centimetra. Sa i përket rrugëve nacionale nuk ka probleme.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Aktualisht sipas specialistëve të bujqësisë nuk raportohen dëme në fruti-kultur dhe tek të mbjellat.

ME TE LEXUARAT