Mjekja jep alarmin: Fëmijët po infektohen në masë, bëjini tamponin

Aktualitet

Mjekja jep alarmin: Fëmijët po infektohen në masë, 

Fëmijët gjithashtu janë të rrezikuar që të infektohen nga Covid-19. Alarmin e ngriti mjekja Lida Shosha, e cila përmes një postimi në Facebook ajo tregon se ata mund të riinfektohen shumë lehtë.

Mjekja jep alarmin: Fëmijët po infektohen në masë,

“Femijet po infektohen ne masë.
#Kujdes!!!
Femijet infektohen, dhe transmetojne covidin. Mbroni jeten e femijeve tuaj.
????Ndonese mund te kene antikorpe te bollshme, pasi mund ta kene kaluar pa u ndjere mund te ri-infektohen perseri.
????Merni ne konsiderate Covidin vec gripit stinor.
????Bejini tampon femijeve.
????Ne te njejten dite,
#serologjia 178.4 {numer shume i larte antikorpesh, qe normalisht duhet te mbronin nga nje ri- infektim) të fëmijës.
#tamponi +++ , ne te njejten dite, konfirmon kliniken e
#riinfektimit nga Covid, me temperature te larte, kolle, lodhje te femijes dhe alterim te ndjeshem te PCR, sedimentit, leukociteve, D-Dimerit”, shkruan ajo.

ME TE LEXUARAT