Makinat rrëshqasin, bllokohet prej më shumë se 1 ore Bypassi në Rrugën e Arbri

Aktualitet

Makinat rrëshqasin, bllokohet prej më shumë se 1 ore Bypassi

Bllokohet për më shumë se një orë Rruga e Arbrit në pjesën e Bypassit të Murrizit.

Kjo ka ndodhur për shkak se në një malore të fortë mjetet kanë rrëshqitur duke krijuar kështu një varg ta gjatë. 

Një faktor i rrëshqitjes së makinave dyshohet se është hedhja e vajit në rrugë. Situata është vështirësuar edhe më shumë gjatë ditës së sotme për shkak të breshrit dhe rrëshqitjes së gurëve.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Megjithatë nga ana e autoriteteve nuk ka një reagim për të sqaruar arsyet.

ME TE LEXUARAT