“Kam frikë të denoncojë sepse më vret!” Dëshmia e Alma Kaçit: Unë nuk jam e para, çdo femër atje...

Aktualitet

“Kam frikë të denoncojë sepse më vret!”

Alma Kaçi, gruaja që u shfaq në video-skandalin në zyrën e kryebashkiakut të Kukësit tha me siguri se nuk është hera e parë dhe e vetme që një situatë e tillë ka ndodhur në zyrat e shtetit.

Mes të tjerash ajo dëshmoi se Gjici ishte abuzues dhe fëmrat e tjera e kanë frikë pasi ai kishte shumë pushtet.

“Fabula në fillim ishte një projekt. Hera e parë që shkova u prezantove, folëm për projektin, ndërsa ai krijoi afrimitet qysh në herën e parë. Mua më la të kuptoja se çdo gjë ishte e vërtetë. Pas zgjedhjeve që fitoi mandatin shkoj sërish atje dhe motivimi ishte për ta demaskuara një titull që abuzon me zyrën e shtetin. Unë nuk jam e para, çdo femër atje... sepse këtu kanë frikë të denoncojnë dhe stepen. Unë e mora guximin dhe e demaskova një njeri të tillë.” tha Alma Ka????i.

ME TE LEXUARAT