Helmimi në Krujë, Apeli lë në fuqi vendimin për pezullimin nga detyra të zyrtarëve të UK

Aktualitet

Helmimi në Krujë, Apeli lë në fuqi vendimin për

Gjykata e Apelit Tiranë ka lënë në fuqi pezullimin nga detyra të  dy zyrtarëve të Ujësjellësit në Krujë dhe shefin e shërbimit të Epidemiologjisë në njësinë vendore të kujdesit shëndetësor në Krujë.

Ata janë të akuzuar për "Shpërdorim detyre" me pasojë helmimin e dhjetra qytetarëve të Krujës.

Sipas Prokurorisë, Ledio Çela, Andi Kupa dhe Ervin Karafili, me veprimet dhe mosveprimet e tyre kane lejuar ndotjen e ujit të pijshëm.oranews

ME TE LEXUARAT