GJKKO shtyn vendimin për Emiljano Shullazin dhe grupin e tij

Aktualitet

GJKKO shtyn vendimin për Emiljano Shullazin dhe grupin e tij

Apeli i GJKKO-së ka shqyrtuar sot çështjen ndaj Emiljano Shullazit, pa praninë e avokatëvë ndërsa shpalljen e vendimit për të dhe 4 të pandehurit e tjerë ka vendosur ta shtyjë për në datë 03.12.2021, ora 13:00.

Njoftimi

Komunikohet në mënyrë të përmbledhur se, sot më datë 24.11.2021, në Gjykatën e Posaçme të Apelit për Korrupsionin dhe Krimin e Organizuar, u zhvillua seanca gjyqësorepërçështjen me nr. 1/4/5/24/138 akti, datë regjistrimi 13.12.2018,mbi ankimin e Prokurorit dhe mbi ankimet etë pandehurve E.Sh., E.Z., G.D., E.Q., dhe B.Sh.

Gjykata pasi shqyrtoi çështjen, shtyu shpalljen e vendimit për në datë 03.12.2021, ora 13:00.

ME TE LEXUARAT