GJKKO lë në fuqi masën e sigurisë për Ilir Beqajn! Ish ministri: Kam rezerva, por s'do apeloj

Aktualitet

GJKKO lë në fuqi masën e sigurisë për Ilir Beqajn! Ish

GJKKO ka lënë në fuqi masën e detyrimit të paraqitjes dhe të ndalimit të daljes jashtë shtetit për ish ministrin e Shëndetësisë Ilir Beqaj i cili akuzohet për shpërdorim detyre në bashkëpunim lidhur me dosjen e koncesionit të sterilizimit. 

Ndërkohë jashtë GJKKO, Beqaj për gazetarët u shpreh se nuk do të apelonte vendimin edhe pse kishte rezerva.

“Kam vetëm dy mesazhe jam në dispozicion të këtij procesi, kam vendosur të mos e kundërshtoj, vijoj të besoj se cfarë kemi bërë ka qenë gjë e mirë'', tha ai. 

ME TE LEXUARAT