Forcohet leku, bie euroja dhe dollari! Me sa këmbehen sot monedhat e huaja

Aktualitet

Forcohet leku, bie euroja dhe dollari! Me sa këmbehen sot monedhat e huaja

Valutat kryesore euroja dhe dollari amerikan, u nënçmuan në raport me lekun, krahasuar me një ditë më parë.

Në tregun e këmbimit valutor vendas, euroja këmbehet me 100. 81 lekë ose 0.02 lekë më pak, kurse monedha e gjelbër amerikane zbriti me 0.35 lekë dhe këmbehet me 93.99 lekë.

Paundi britanik u ngjit me 0.42 lekë, duke prekur nivelin 117.68 lekë.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Ndërsa franga zvicerane këmbehet me 103.01 lekë, ose 0.21 lekë më pak se ditën e mërkurë.

ME TE LEXUARAT