Emërohet drejtori i ri i Drejtorisë Rajonale të Arsimit Parauniversitar në Durrës

Aktualitet

Emërohet drejtori i ri i Drejtorisë Rajonale të Arsimit

Në krye të Drejtorisë Rajonale të Arsimit Parauniversitar në Durrës është emëruar Hazbi Lika.

Ai do të zëvendësojë në këtë detyrë juristen Ana Dhamo.

Drejtoria Rajonale e Arsimt Parauniversitar në Durrës ka në varësi 12 zyra vendore.

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

As largimit nga detyra të Dhamos në krye të DRAP Durrës u komandua përkohësisht Alma Oshafi.

Nuk dihen shkaqjen e shkarkimit te ish juristes por diten e sotme u vendos emerimi i Hazbi Likes.

Sakaq do te largohet dhe ajo qe kishte zevendesuar perkohesisht ish juristen Ana Dhamo, Alma Oshafi.

ME TE LEXUARAT