“E ke shumë të mirë lal”, si ranë në kurthin e policisë "spaçatorët" e kokainës në Tiranë

Aktualitet

“E ke shumë të mirë lal”, si ranë në

Përgjime të tjera publikohen nga dosja e të arrestuarve gjatë operacionit “Tempulli” në Tiranë, ku një grup të rinjsh shpërndanin lëndë narkotike, kanabis, heroinë dhe kokainë në zonat më të frekuentuara të kryeqytetit.

Në dosjen e siguruar janë zbardhur përgjimet, ku persona të autorizuar nga prokurori i çështjes, kontaktonin me shpërndarësit dhe siguronin lehtësisht kokainë.

Më datë 22.12.2023 në rrugën “Pandi Dardha” personi me emrin e koduar “Miri” blen kokainë tek Emiliano Meço.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

(A-Miri, B- Emiliano Meço)

A-Hajde pra.

B-Si te kam? Çar bone naj gjo? Çar të duhet?

A-Se ku të kam kam pa un ty.ke pas nejt me O. këtu vëllain e…

B-Nuk e di…. (nuk kuptohet). sa lek…. (nuk kuptohet)…..

A-M’jep noj giys.

B-Gjys. 35.

A-Po me të dhon 30 bohet gjo? Ti jap radhën tjetër.

B-Pse si ke 35?

A-Do i hudh nafte tja fus… (nuk kuptohet)…..

B-A

A-T’i jap radhën tjetër.

B-…. (nuk kuptohet)..

A-Thash t’ja hudh naftë.

B-… (nuk kuptohet)….

A-Se ngelim rrugve. Sa i ke bo kto 04 t’she?

B-A.

1-04 i’she.

B-Po ore se t’i kapin me rob shpie.

A-Është Fleks?

B-A.

A-Fleks është?

B-E ke shumë të mirë lale veç provoje. E kam seriozisht.

E ke shumë të mire me rob shpie e ke për t’i ron prap

A- E kom seriozisht.

B-Ke për t’i ron prap me shumë siguri.

A-Atë du o vllai.

B-Ika ika.

A-Hajt.

ME TE LEXUARAT