Dy dekada në burgun e Peqinit, i dënuari del pas 19-vitesh: Ishte ferr!

Aktualitet

Dy dekada në burgun e Peqinit, i dënuari del pas 19-vitesh: Ishte

Ditën e sotme ka nisur zbatimi i amnistisë penale dhe nga të gjithë burgjet në vend janë liruar disa të dënuar.

Një i dënuar nga burgu i Peqinit ka folur për gazetarët, pasi u lirua, duke i përshkruar vitet e tij në burg si një ferr.

Pyetje: Pas sa vitesh dilni nga burgu?

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Qytetari: 19 vjet.

Pyetje: Si ishin këto 19 vjet në burg?

Qytetari:Ferr! 

ME TE LEXUARAT