Digjen gjatë natës një autobus dhe furgon në Delvinë, çfarë dyshohet

Aktualitet

Digjen gjatë natës një autobus dhe furgon në Delvinë,

Digjet gjatë natës në fshatin Stjar të Delvinës një autobus dhe një furgon.  Zjarri dyshohet se ka rënë në autobusin ndërqytetës në pronësi të shtetasit Ç. B.

Nga zjarri në autobus ka marrë edhe furgoni i një kompanie private.

Policia e Delvinës ka nisur hetimet në vendin e ngjarjes për të përcaktuar shkaqet e rënies së zjarrit.

ME TE LEXUARAT