Dëbora zbardh veriun e vendit, si paraqitet situata në akset rrugore

Aktualitet

Dëbora zbardh veriun e vendit, si paraqitet situata në akset rrugore

Reshjet dëborës janë rikthyer në vend dy ditët e fundit, megjithatë nuk ka pasur problem në qarkullim.

Në akset e Lotit 1, Han i Hotit-Tamarë, Tamarë-Vermosh dhe Bogë-Theth, ka reshje shiu dhe në lartësinë mbi 900 m ka reshje bore.

Gjithashtu ka pasur rënie inertesh dhe gurësh nga shpatet e maleve.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Megjithatë nuk paraqiten problem në qarkullim, pasi rrugët janë të kriposura dhe të pastruara.

Për shoferët rekomandohet të kenë kujdes gjatë lëvizjes drejt këtyre zonave dhe të respektojnë sinjalistikën rrugore.

ME TE LEXUARAT