Dalin emrat e dy oficerëve që u arrestuan nga SPAK

Aktualitet

Dalin emrat e dy oficerëve që u arrestuan nga SPAK

Dy oficerë të policisë gjyqësore në Elbasan janë vendosur në masë arresti nga gjykata e Posaçme pas hetimeve të SPAK-ut dhe BKH-së.

Njëri prej tyre është vendosur në masën arrest shtëpie, Çelnik Toska dhe tjetri Sefer Shuka në detyrim paraqitje me akuzën e korrupsionit pasi janë kapur duke marrë ryshfet.

Një tjetër person Lulzim Hasa që u dorëzoi lekët, pjesë e grupit me oficerët është arrestuar. Personat që u kanë dhënë ryshfetin, Zenel dhe Lirian Taragjini janë lënë në detyrim paraqitje.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

“Oficerët akuzohen se kanë marrë përfitime monetare të parregullta, në shuma monetare si dhe përfitime të tjera materiale, për të kryer veprime të lidhura me detyrën dhe funksionin e tyre” thuhet nga SPAK.

ME TE LEXUARAT