"Cënoi ligjin", ministri i drejtësisë shkarkon drejtorin e burgut të Fushë-Krujës

Aktualitet

"Cënoi ligjin", ministri i drejtësisë shkarkon

Ministri i Drejtesise Ulsi Manja ka shkarkuar nga detyra drejtorin e burgut te Fushe Krujes.

Ne njoftimin zyrtar njoftohet se Durim Toska u shkarkua pasi ka cenuar ligjet dhe me qellim permiresimin e efikasitetit ne sistemin e burgjeve ne vend.

Njoftimi: 

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Njoftim në lidhje me shkarkimin e Drejtorit të Institucionit të Ekzekutimit të Veprave Penale në Fushë-Krujë!

Ministri i Drejtësisë, z. Ulsi Manja, ka ndërmarë këtë hap, pas propozimit të Drejtorit të Përgjithshëm të Burgjeve, duke e bazuar vendimin në kritere etike dhe ligjore të cënuara nga z. Durim Toska.

Vendimi vjen në përshtatje me objektivat e Ministrisë së Drejtësisë dhe Drejtorisë së Përgjithshme të Burgjeve për përmirësimin e efikasitetit dhe integritetit në sistemin e drejtësisë.

Ministri Manja shpreh besimin në vazhdimin e punës dhe angazhimin për të siguruar një administratë të fuqishme dhe të drejtë.

ME TE LEXUARAT