Azil në BE/ Ja kush e kryeson listën e Ballkanit Perëndimor

Aktualitet

Azil në BE/ Ja kush e kryeson listën e Ballkanit Perëndimor

Gjatë vitit 2021, 648 mijë persona  kërkuan azil në Bashkimin Europian. Në mesin e tyre janë rreth 16 mijë persona nga Ballkani Perëndimor.

Numri më i madh i azilkërkuesve ishte nga Shqipëria dhe më i vogël nga Mali I Zi.

Për Shqipërinë në vitin 2021 kanë kërkuar azil 8920 persona

Merr lajme ekskluzive në Viber

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Viber duke klikuar këtu.

Për Maqedoninë në vitin 2021 kanë kërkuar azil 3090 persona

Për Serbine në vitin 2021 kanë kërkuar azil 2070 persona

Për Kosova  në vitin 2021 kanë kërkuar azil 1640 persona

Për Bosnje e Hercegovina në vitin 2021 kanë kërkuar azil 1575 persona

Për Mali i Zi në vitin 2021 kanë kërkuar azil 260 persona

ME TE LEXUARAT