Pranoi vrasjen e të atit, avokatja e Hygerta Metës: Ka ende vend për hetime

Aktualitet

Pranoi vrasjen e të atit, avokatja e Hygerta Metës: Ka ende vend

Hygerta Meta dhe vëllai i vogël Amarildo Meta mbrohen nga e njëjta avokate e caktuar kryesisht nga shteti, pasi të dy kanë refuzuar që të marrin avokat për mbrojtjen.

Avokate Arta Gecaj tha për mediat se ka ende vend për hetimet, pasi Hygerta Meta ka ndryshuar dëshminë, duke pranuar vrasjen e të atit Pëllumb Meta dhe tashmë dëshmitë janë kontradiktore.

“Ata nuk kishin zgjedhur një avokat për mbrojtjen, janë caktuar kryesisht nga shteti. Sa i përket dy të mbrojturve prej meje, Hygerta pranoi veprën që ka kryer.

Merr lajme ekskluzive në Whatsapp

Doni të informoheni të parët për lajme ekskluzive? Bashkohuni me grupin tonë në Whatsapp duke klikuar këtu.

Duke qenë se ka dhënë dy prononcime të tjera që janë në kundërshtim me njëri-tjetrën, sot tha se jam unë ajo që e kam kryer aktin. Do vazhdojnë hetimet. Atje janë bërë dy deklarime kontradiktore, ka vend për hetime të tjera shtesë.

 

ME TE LEXUARAT