Xhelozia i "errësoi" sytë, 31-vjeçarja qëllon për vdekje të renë në Brazil (Video)

Bota
Xhelozia i "errësoi" sytë, 31-vjeçarja qëllon

Një 26- vjeçare ka mbetur e vdekur, pasi u qëllua  nga një grua xheloze. Autorja e krimit Dayane Rafaella ka parë që viktima ishte ulur pranë bashkëshortit të saj dhe nga xhelozia e vrau.

Një video e bërë virale tregon një tryezë prej 7 personash, në të cilën është ulur viktima  Djaiane Batista Barro edhe burri i 31-vjeçare, Dayane Rafaella de Silva Rodrigues.

https://videos.dailymail.co.uk/video/mol/2021/02/22/8159956275039782718/640x360_MP4_8159956275039782718.mp4

ME TE LEXUARAT