U akuzuan për bashkëpunim me Tiren, gjykata liron dy sanitaret e Shefqet Ndroqit

Aktualitet
U akuzuan për bashkëpunim me Tiren, gjykata liron dy sanitaret e

Gjykata liron nga burgu një infermie dhe një sanitare tek Shefqet Ndroqit.

Gjykata ka vendosur detyrim paraqitje për Sidorela Cela dhe Rukije Hoxhën. Ndërkohë që për Mira Bushin dhe Sheqerie Koci gjykata ka vendosur mospranim ankimi.

ME TE LEXUARAT