Tronditet Italia, 200 arkivole përfundojnë në det, disa prej tyre shkatërrohen

Bota
Tronditet Italia, 200 arkivole përfundojnë në det, disa prej tyre

Të paktën 200 arkivole kanë përfunduar në det, si pasojë e rrëshqitjeve të dherave. Ngjarja ka ndodhur në në një qytezë në Liguria të Italisë, Camogli ku ku rrëshqitja e dherave ka shembur varrezat.

Mësohet se nga 200 arkivole, prej tyre u shkatërruan dhe të tjerat u mblodhën me vështirësi nga forcat e rendit. Ky ishte nje problem që dihej edhe nga autoritetet ku për shkak të terrenit të pjerrët kishin miratuar punime me vlerë 400 mijë euro për të siguruar varreza

ME TE LEXUARAT