Shitja e drogës i garanton miliona Mike Tyson, zbulohet fitimi marramendës i boksierit

Showbiz
Shitja e drogës i garanton miliona Mike Tyson, zbulohet fitimi

Kampioni i boksit, Mike Tyson sot merret me drogë dhe fiton miliona euro. Ndonëse dikur zotëronte 480 milionë euro, të fituara nga karriera e tij si boksior, keqpërdorimi i tyre e nxorrën në rrugë, duke e detyruar që të merret me këtë biznes.

Tyson iu fut biznesit të marijuanës, kun ë fakt zotëron një kompani që merret me plantacionet e kanabisit në Kaliforni, e njohur me emrin “Tyson Ranch. Ky investim, sipas mediave të huaja, i garanton atij të ardhura mujore deri në 411 mijë euro

ME TE LEXUARAT