Rama: Do kemi vaksinuar një pjesë të mirë të popullsisë deri në fillim të turizmit

Aktualitet
Rama: Do kemi vaksinuar një pjesë të mirë të

Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se pritshmëritë e tij, deri në nisjen e sezonit turistik, se procesi i vaksinimit do të ketë ecur shumë mirë.

"Deri në momentin kur turizmi të hyjë në sezonin e vet ne të kemi një rezultat shumë pozitiv me vaksinimin dhe kjo do të ndihmojë shumë për turizmi", tha Rama.

ME TE LEXUARAT