Ndjekësit “sulmojnë” emisionin e Alketa Vejsiut: Skenar, edhe Tea me Andin që nuk ishin çift kishin më shumë emocion

Showbiz

“Love Story”, drejtuar nga Alketa Vejsiu përfundoi mbrëmë, me finalizimin e dashurisë së Saimir Kasemit dhe Merit. Si gjithmonë, mendimet e fansave nuk mungojnë, nuk hedhur vrer mbi emisionin dhe “dashurinë” e dy protagonistëve.

Ata e cilësuan të gjithë këtë një lojë të skenuar shumë mirë, pa emocion dhe një mbyllje shumë e shpejtë.

ME TE LEXUARAT