NASA sjell imazhe nga planeti Mars, ja çfarë zbuluan shkencëtarët

Soft
NASA sjell imazhe nga planeti Mars, ja çfarë zbuluan

Roveri i NASA-s ka sjellë imazhe të reja nga planeti Mars, kapur nga “Lentja” gjatë udhëtimit në tokën e kuqe.

Mediat e huaja shkruajnë se Agjencia Amerikane e Hapësirës pasi ka mbërritur në Mars, ka mundur që të regjistrojë dhe tingujt e parë nga sipërfaqja e planetit.

Ndërkohë që shkencëtarët që japin detajet e para, tregojnë se të dhënat audio nuk ofrojnë ndonjë të dhënë të dobishme për zbulimet që ato duan, por duket se kjo është një shenjë e mirë dhe se mikrofoni i përdorur arriti të “mbijetojë” misionin e tij të vështirë, i cili është një mesazh inkurajues për të ardhmen.

ME TE LEXUARAT