Lediana “harron” Mevlanin, merr puthjen e papritur nga Andi (Foto)

Showbiz

Një “Giveaway” është fjala që shihni kudo. Tashmë konkurrentët po bëjnë goxha biznes në këtë formë, duke u bërë bashkë me njëri- tjetrin. Lediana, një nga konkurrentët ka lajmëruar edhe njëherë ndjekësit që janë të interesuar për lojën e saj, me Erlindin dhe Andin në krah. Shumë të shoqërueshëm me njëri- tjetrin, Andi vendos ti japë një puthje në faqe.

Kujtojmë se Lediana ka dhënë një pëlqim për Mevlanin, ndërkohë që po eksperimenton edhe me Erin, djalin e ri që është bashkuar në emission.

ME TE LEXUARAT