Kryeministri Rama e nis mëngjesin me ecurinë e Aeroportit Ndërkombëtar të Kukësit

Aktualitet
Kryeministri Rama e nis mëngjesin me ecurinë e Aeroportit

Mandati i tretë thotë kryeministri Rama duhet për të përfunduar punët që i lamë pezull për shkak të pandemisë dhe tërmetit. Bashkëngjitur me kërkesën e tij, kryeministri poston një video ccdo ditë, ku tregon punët e bëra dhe punët që janë në përfundim.

Sot, Rama i uroi një ditë të mbarë ndjekësve të tij me nje video nga aeroporti i ri ndërkombëtar në Kukës.

“Mirëmëngjes, dhe me punën që vazhdon për përfundimin e Aeroportit të Ri Ndërkombëtar në Kukës, ju uroj një ditë të mbarë”, shkruan Rama.

ME TE LEXUARAT