Ju këput lodhja direkt pasi hani bukë, ja çfarë jeni duke bërë gabim

Soft
Ju këput lodhja direkt pasi hani bukë, ja çfarë jeni duke

I ka ndodhur të gjithëve që pasi kanë ngrënë drekë në punë, janë këputur dhe dembelosur, duke e bërë të pamundur të rikthejë energjinë për të nisur aty ku e ke lënë.

Asgjë për tu shqetësuar në fakt, kjo është diçka normale, por, ju po bëni disa gabime.

Nëse hani racion me ushqim i cili përmban shumë triptofan, trupi juaj mund të prodhojë më shumë serotoninë, aminoacidi që ndihmon në rregullimin e gjumit, duke iu çuar tek lodhja. Pra, kujdes me ushqimin që konsumoni.

Nuk keni fjetur mjaftueshëm dhe pas konsumimit të drekës, trupi yt dëshpërimisht kërkon të flejë.

Duke i dhënë vëmendje vetëm punës dhe gjumit, trupi jot do protestojë për ushtrime në një formë apo tjetër. Nëse ju nuk i kushtoni rëndësi ushtrimeve, pafuqia do jetë shumë pranë teje, duke të të sjellë kësisoj problemesh.

ME TE LEXUARAT