Ju e keni fajin, mos prisni që një femër të shprehë dashurinë e para

Soft
Ju e keni fajin, mos prisni që një femër të shprehë

“Ligji” është që meshkujt duhet të propozojnë dhe të shprehin dashurinë të parët. Arsyeja? Ekspertët dhe këshilltarët e marrëdhënieve këshillojnë që hapin e parë ta marrin burrat në mënyrë që psikika e saj të mos preket gjatë gjithë jetës së saj.

Një femër mund ta përjetojë shumë keq refuzimin dhe sipas ekspertëve, vajzës i duhet shumë kohë për të harruar reagimin e keq, sidomos për këtë temë, e kundërta e burrit di të harrojë në një kohë të shkurtër.

Çfarë frike kanë femrat?

Frika se mos do refuzohen, i përndjek femrat, dhe tërhiqet sepse nuk dëshiron ofendim ose faj për asgjë.

Frika se mund të krijoni një mendim të gabuar për të është një tjetër problem. Femrat besojnë se nëse rrëfejnë dashurinë e tyre për një burrë, kjo do të formojë një mendim të gabuar në mendjen e tij

Është një tabu që femra të marrë hapin e parë dhe ajo mund të “kryqëzohet” për këtë vendim që mund të marrë për hir të dashurisë.

ME TE LEXUARAT