Gruaja e martuar ka rënë në hall: Isha e virgjër kur u martova, dua të provoj eksperienca të reja me meshkuj të tjerë

Soft
Gruaja e martuar ka rënë në hall: Isha e virgjër kur u

Një grua aspak e kënaqur me jetën e saj ka “trokitur” në derën e psikologes “Diedre”, duke kërkuar një këshillë nga ajo. Ajo shkruan se është e dëshpëruar për të jetuar si shoqet e saj në adoleshencë, por martesa nuk e lejon.

“Isha e virgjër kur u martova me burrin tim. Ne vimë nga një kulturë shumë tradicionale, jam martuar me shkuesi. Kemi kaluar vite shumë të lumtura, por historitë e kolegëve të mi, më tundojnë. Jam 29 vjeçe dhe ndjej se më mungon diçka në jetë. Ai është shumë njeri i dashur, por u bë shndërrua në një egërsirë kur më kapi duke sexting me dikë tjetër. Dua të provoj marrëdhënie seksuale me meshkuj të tjerë”, shprehet ajo.

Psikologia përgjigjet: Seksi me njerëz që njeh së fundi duket qejf, por seksi më i mirë është me dikë qe e do dhe ke një lidhje serioze. Pyeti kolegët e tu se çfarë do të preferonin, atë që po përjeton ti, apo atë që ata kanë përjetuar, dhe jam shumë e sigurt që do votojnë për marrëdhënien tënde.”

ME TE LEXUARAT