U arrestuan për vrasjen e djalit të tyre, babai i viktimës: Kërkuan trupin e djalit në oborrin tonë, por sigurisht që nuk e gjetën, sepse ne…

Soft
U arrestuan për vrasjen e djalit të tyre, babai i viktimës:

Charles dhe Doris Clark janë prindërit e Steve, djalit që u zhduk 28 vite më parë. Policia dyshon se autorët e zhdukjes së tij, janë prindërit e tij. Charles, babai i viktimës i acaruar tregon se policët shkatërruan oborrin, pasi kërkuan trupin e djalit të tij, duke menduar se ne e kanë groposuar aty. “sigurisht nuk gjetën asgjë sepse ne nuk e kemi vrarë”, shprehet 78- vjeçari.

Dy të moshuarit u arrestuan për vrasjen e djalit të tyre, edhe pse nuk ka prova kundër tyre. Steven u zhduk 28 vite më parë, pas një shëtitje me nënë e tij. Sipas mediave të huaja, të dy ndaluan për të përdorur banjot publike, pas kësaj ata sjanë paarë më. Doris ka treguar në polici se pas kësaj nuk e ka parë djalin e saj, që ishte i sëmurë mendorë, pas një aksidenti që ka pasur në fëmijëri.

Lidhur me arrestimin, nëna e Steve tha se “Këtu filloi mankthi”. Policët na thanë që “Jeni  të arrestuar për vrasjen e djalit tuaj”.

ME TE LEXUARAT