Meta: Rama merr llumin e LSI dhe e shet si ajkën e PS! Unë s'ndërroj parti, por themeloj

Aktualitet
Meta: Rama merr llumin e LSI dhe e shet si ajkën e PS! Unë

Presidenti Ilir Meta është shprehur se nuk e shqetëson aspak sulmet që Rama po i bën LSI. Madje ai pati edhe ironi lidhur me këto akuza.

"Nuk ka Ilir Meta shqetësimin e LSI, nuk është nga ata që ndërrojnë oparti, por nga ata që themelojnë parti. E dyta, i vetmi shqetësim q ëkam unë, është se kështu sic po sillet ai, do e trefishojë, se u ka treguar se si merr llumin e LSI dhe e shet si ajka e PS dhe shqetësimi im është kush e duron Monikën që do të thotë se ja ku dallon drejtimi i një partie nga burrë e një grua. Problemi është biznesi i arbitrazheve, problemet e shqiptarëve, Ilir meta do të jenë në rrugëve të Tiranës, të Vlorës, kudo që populli të ketë besim te demokracia", tha Meta.

ME TE LEXUARAT