Çahet argjinatura e Shirqit në Dajç, ndërhyhet me fadroma

Aktualitet
Çahet argjinatura e Shirqit në Dajç, ndërhyhet me

Kryetarja e Bashkisë së Shkodrës, Voltana Ademi ka zhvilluar një vizitë në Shirqit të Dajçit në Shkodër.

Ndërkohë argjinatura e Shirqit është çarë dhe në këtë mënyrë është ndërhyrë nga fadromat, gjithashtu edhe policia ndodhet në zonë .

Bashkia ditën e sotme kërkoi shpalljen e fatkeqësisë natyrore për shkak se në këtë zonë rrezikohen banesat dhe jetët e qytetarëve.

ME TE LEXUARAT