Kamarieri shqiptar pështyn pjatën para se ta dërgojë në tavolinën e klientëve...!

Soft
Kamarieri shqiptar pështyn pjatën para se ta dërgojë në

Gjesti i nje kamarieri te një restoranti të Shqipërisë, i cili pështyn pjatën e një klienti po bën xhiron e rrjetit.

Në video, shfaqet kamarieri duke mbajtur pjatën e përgatitur dhe duke thënë “karpaço me salmon do ta hajë një ministër që ndodhet në restorant”, dhe nis ta pështyjë.

Ai në video ka shtuat se të njëjtën gjë do të bëjë me të gjithë politikanët që do të shkojnë te ai restorant.

“Ky është karpacoja e salmonit për darkë që do ia çoj klientit tani. (ptu ptu). Kështu do ta bëj edhe ty kur të vish more bir k*** ju q*** kina nonën, more b***q***, ja ku e karpaçon e salmonit ta hajë ministri (ptu ptu)”, dëgjohet të thotë ai në video.

https://youtu.be/s_BB_if7s98

ME TE LEXUARAT