Rikthehen reshjet e borës, probleme në disa akse në Juglindje

Aktualitet
Rikthehen reshjet e borës, probleme në disa akse në Juglindje

Rikthehen reshjet e borës në juglindje të vendit, kryesisht në zonat malore.

Probleme paraqiten në aksin rrugor Boboshticë-Dardhë, aty ku trashësia ka shkuar deri në 10 cm.

Probleme ka dhe në aksin rrugor Vithkuq-Shtyllë dhe Voskopojë-Lekas.

Trashësia e borës në Voskopojë ka shkuar deri 10 cm, por nuk paraqiten probleme në rrugën që lidh fshatin turistik me qytetin e Korçës.

Në disa fshatra të zonave malore ka probleme të furnizimit me energji elektrike.

Policia këshillon drejtuesit e mjeteve të mos lëvizin në fshatrat turistikë të Dardhës e Voskopojës pa qenë të pajisur me zinxhirë.

ME TE LEXUARAT