Masivi shkëmbor shkëputet nga mali dhe bllokon rrugën në Vlorë, ndërhyn ushtria

Aktualitet
Masivi shkëmbor shkëputet nga mali dhe bllokon rrugën në

Një masiv shkëmbor është shkëputur nga mali dhe ka bllokuar rrugën Bashaj-Vërmik në Vlorë.

Nga gurët, po ashtu është dëmtuar edhe një stan me bagëti.

Prefekti i Qarkut, Flamur Mamaj, ka shkuar në vendngjarje, ndërsa është dashur ndërhyrja e ushtrisë për të bërë të mundur hapjen e rrugës.

ME TE LEXUARAT