“Më akuzonin se drogohesha”/ Aktorja Ema Andrea rrëfen periudhën e vështirë: U mbylla në vetvete dhe...

Showbiz
“Më akuzonin se drogohesha”/ Aktorja Ema Andrea rrëfen

Aktorja Ema Andrea ka folur lidhur me jetën e saj, duke u shprehur se nuk ka qënë e lehtë dhe se shpesh herë është gjykuar nga të tjerët.

E ftuar në emisionin “Historia Ime”, ajo ka rrëfyer se ka pasur mbështetje vetëm nga familja, por se kishte edhe të tjerë që e shihnin si “target seksual”.

Ndër të tjera, ajo është shprehur se ka dëgjuar edhe thashetheme, nga më të çuditshmet, për veten e saj.

“Një grup i madh njerëzish të cilët donin të shihnin më në fund atë gruan në qoshe ku ne mund t’i biem, ku mundet shumë mirë të jetë dhe një target seksual duke e luftuar, flustruar, duke nxjerrë emra, përemra, drogohet etj.

Duhet të kem bërë gabime sidomos në komunikim në atë periudhë, por kur e mendoj kam thënë ndonjë fjalë, jo ndonjë, kam thënë…

Jam mbyllur shumë në vetvete, harrova të qaja dhe nisa nga e para që do të thotë artin e mbajta me vete, studiova dhe punova çdo punë tjetër pa asnjë paragjykim, shitëse, llogaritare, ndonjëherë përktheja, e mora me shumë përulësi jetën, nuk mund të hyja dot në asnjë institucion artistik, ky ishte dhe rasti për mos të të futur,”-tha ajo ndër të tjera.

ME TE LEXUARAT